2000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA
Menü
Giriş
Şifremi Unuttum
Sepetim

Yemek Damak Tadının Tarihi

.
Stokta Miktarı 2
%27
1.000,00 TL
730,00 TL
Sepete Ekle
Hemen Al
Ürün Tanıtımı

Yemek, Damak Tadının Tarihi kitabında tarihöncesi damak tadının evrimi, Antik Yunan ve Roma dünyasının damak tatları, İmparatorluk Çin’inde damak tadı ve gastronomi, Ortaçağ İslam mutfağının doğuşu, Ortaçağ Avrupa’sında yemek ve damak tadı, Rönesans’tan sonra yemek modaları, 1800’den sonra yemek yenilikleri, 19. ve 20. yüzyıllarda Fransız mutfağı, restoranın gelişimi ve gastronominin önündeki yeni ufuklara kadar pek çok konu, uzman kalemlerin ilgi çekici yazıları ve 97’si renkli, 238 görsel malzemeyle anlatılıyor.

Bu doyurucu “Güzel Kitap”ı kaçırmayın…

Özellikler

Orijinal Başlık : Food, The History of Taste

Baskı Sayısı : 1

Sayfa Sayısı : 368

Ağırlık : 1375 gram

En / Boy : 20 / 25.5

Cilt Tipi : Ciltsiz

Kağıt Tipi : Kuşe

Dil : Türkçe

Katkıda Bulunanlar

Çevirmen : Nurettin Elhüseyni

Editör : Senay Haznedaroğlu

Benzer Ürünler
Son İncelenenler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.