Gizlilik ve Ödeme Güvenliği

Değerli GÖKKUŞAĞI PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş Üyesi,



GÖKKUŞAĞI PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir.

GÖKKUŞAĞI PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece GÖKKUŞAĞI PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş bünyesinde kullanılmaktadır.

GÖKKUŞAĞI PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş, üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

GÖKKUŞAĞI PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır.

Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, GÖKKUŞAĞI PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla GÖKKUŞAĞI PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir. Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde GÖKKUŞAĞI PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin GÖKKUŞAĞI PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Üyelerimiz, GÖKKUŞAĞI PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş’ye başvurarak kendisiyle ilgili;

Kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme,
Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
İlgili mevzuatta öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
İlgili mevzuat uyarınca yapılan düzeltme, silme ve yok edilme işlemlerinin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme,
haklarına sahiptir.

GÖKKUŞAĞI PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET A.Ş, yukarıda yer alan talepler uyarınca, gerekçeli olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan gerçekleştirebilir. Talebe konu işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 13. Maddesine göre belirlenen tarife üzerinden ücret talep edilmesi mümkündür.

Sitemizde kredi kartı işlemi için her aşama güvenlik altına alınmıştır.

Secure Sockets Layer (SSL) teknolojisi

Sitemizde oluşturduğunuz siparişlerin son derece güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleşmesine ve gizliliğine büyük önem veriyoruz.Kart bilgileriniz 128 bit koruma ile şifrelenerek iletilmektedir.

 SSL (Secure Soket Layer)bağlantısının aktif durumda olduğunu,sipariş işlemleri sırasında kart bilgilerinizi girdiğiniz sayfamıza geçtiğiniz anda,tarayıcınızın adres çubuğunun hemen yanında görüntülenecek olan kilit simgesinden anlayabilirsiniz.

Standart güvenlik duvarları

Standart güvenlik duvarları tarafından korunan Kitapvadisi.com.tr sunucuları bilgilerinizi güvenli tutmak ve diğer internet kullanıcılarından korumak amaçlı tasarlanmıştır. SSL Sertifikası ve standart güvenlik duvarları, birlikte çalışarak şahsi bilgilerinizi koruma altına alır ve güvenliğinizi sağlar.

Site İçi Veri Güvenliği

Güvenli ortamda yapacağınız işlemlerde siz ve kredi kartınızı size tahsis eden banka haricinde hiçbir kişi, kurum ve kuruluş tarafından bilgilerinize ulaşamamaktadır. Kredi kartı işlem sayfası kart bilgilerini doğrudan banka POS sistemine iletmekte ve işlem sonucunu müşteriye bildirmektedir. Kredi kartı bilgileri e-posta veya benzeri yöntemlerle aktarılmamaktadır. Online işlemin bir sonucu olarak aktarılan kredi kart bilgilerine tarafımızdan dahi erişilmesi mümkün değildir.

Gizlilik politikamız

Kitapvadisi.com.tr şahsi bilgilerinizin üçüncü şahıs ve kurumlarla paylaşılmasına izin vermez.
Kitapvadisi.com.tr'ye verdiğiniz şahsi bilgileriniz kiralanmaz, satılmaz yada herhangi bir şahıs ya da kurumla hiçbir şekilde paylaşılmaz.
Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde Kitapvadisi.com.tr veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin Kitapvadisi.com.tr arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.