2000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA
Menü
Giriş
Şifremi Unuttum
Sepetim
Stokta Miktarı 0
%30
150,00 TL
105,00 TL
Sepete Ekle
Hemen Al
Ürün Tanıtımı

Turşu atalarımızdan bize kalan en değerli miraslardan... Nesiller boyunca mutfakların vazgeçilmezi olmuş, sofralarda baş tacı edilmiş, kendi kültürünü de beraberinde getirmiş. Sema Temizkan bu kültürün içinde büyüdü, uzun yıllar "aile büyüklerinin" yanında pişti. Dile kolay, annesi Markiz, Lebon ve İnci gibi müstesna pastanelerin usta şekerlemecisi, kayınvalidesi ise Eskişehir düğünlerinin baş aşçısı! Yazar geleneksel usulle yapılan turşu reçetelerini, bu Anadolu kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için bizlerle paylaşıyor. Kitapta, dört mevsim turşu keyfini sürebilmeniz için, kolaylıkla yapabileceğiniz birbirinden lezzetli 60 farklı tarif bulunuyor. Tabii bu tariflerin yanında, en ünlü turşu ustalarının çok özel turşu sırları da yer alıyor... Otlar, meyveler ve sebzelerle, mis kokulu ve göz alıcı renkte turşuları kurmak için ne bekliyoruz?

Özellikler

Basım Tarihi : 3 2011

Baskı Sayısı : 1

Sayfa Sayısı : 109

Ağırlık : 167 gram

En / Boy : 15.5 / 23

Cilt Tipi : Ciltsiz

Kağıt Tipi : 2. Hamur

Basım Yeri : Türkiye - İstanbul

Dil : Türkçe

Katkıda Bulunanlar

Editör : Nihal Doğan

Benzer Ürünler
Son İncelenenler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.