2000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA
Menü
Giriş
Şifremi Unuttum
Sepetim

Kokulu Ot ve Baharat Ansiklopedisi

.
Stokta Miktarı 3
%27
700,00 TL
511,00 TL
Sepete Ekle
Hemen Al
Ürün Tanıtımı

Renkleri ve kokularıyla dünya mutfaklarının vazgeçilmezleri baharat ve kokulu otlarla ilgili bilmek istediğiniz her şey!

120 çeşit baharat ve kokulu otun nitelikleri... Anavatanları, tarihsel süreçteki yolculukları, botanik özellikleri, Latince tanımları ve Türkçe’de en yaygın kullanılan adları... Duyduğunuz, hiç bilmediğiniz ve de varlıklarıyla, kullanımlarıyla sizi şaşırtacak malzemelere dair bilgiler, tek bir kitapta elinizin altında.

80’den fazla, ızgarada ve tencerede pişen etlerden sebzelere, çaylardan, soslara, hamur işlerinden tatlılara kadar çok çeşitli yiyecek içecekte kullanılan, farklı mutfaklardan dünyaca ünlenmiş baharat ve kokulu ot karışımları...

150’den fazla, kimi klasikleşmiş, kimi gizli kalmış yiyecek, içecek tarifleri ve ölçekli karışımlar ile hem profesyonel aşçılar, hem de kendi mutfağının “şefi” olarak parlamak isteyenler için tam bir hazine. Dünya mutfaklarını biçimlendiren, zenginleştiren baharat ve kokulu otların güzelliklerine, çeşitliliğine, kullanım inceliklerine övgü niteliğindeki bu eser, aynı zamanda mutfaklarımız için temel bir başvuru kitabı.

Özellikler

Basım Tarihi : 11 2019

Baskı Sayısı : 1

Sayfa Sayısı : 476

Ağırlık : 476 gram

En / Boy : 16 / 23

Cilt Tipi : Ciltsiz

Kağıt Tipi : 1. Hamur

Dil : Türkçe

Katkıda Bulunanlar

Çevirmen : Nazlı Pişkin

Benzer Ürünler
Son İncelenenler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.