Türk ve Avrupa Mutfaklarından Balık Yemekleri
Yazar : Engin Sunar Yayınevi : Say Yayınları Bu kategorideki tüm ürünler- Kitap Tanıtımı
- Ödeme Seçenekleri
- Yorumlar (0)
- Tavsiye Et
- Resimler
- Öneri Kutusu
-
Ürün Tanıtımı
Balık, insanlığın başta gelen besinlerinden biridir. Proteinin bol olması, pek çok vitamini, fosfor ve kalsiyumu içermesinden dolayı büyük besin değeri taşır. Aynı zamanda da çok lezzetli bir yiyecektir.Türk ve dünya mutfaklarında bu değerinden ötürü balık yemeklerinin beslenmede seçkin bir yeri vardır. Balık yemekleri yüzyıllar boyu gösterişsiz aile sofraları yanında, şölen sofralarında da baştacı olmuştur.Elinizdeki bu kitap sınırlı çerçevesi içinde, evde yapılması ucuz ve kolay balık yemeklerini basit, anlaşılır bir biçimde öğretmek amacıyla hazırlandı. Balığın besin değerinin doruğunda en lezzetli bir biçimde sunulduğu ayrıntılı tarifleri ve bu konudaki mutfak bilgilerini burada bulacaksınız.
ÖzelliklerBaskı Sayısı : 2
Sayfa Sayısı : 168
Ağırlık : 257 gram
En / Boy : 13.5 / 19.5
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Tipi : 1. Hamur
Basım Yeri : Türkiye - İstanbul
Dil : Türkçe
Katkıda BulunanlarEditör : Gamze Varım